Home   Carrière
Carrière
Solliciteren

Carrière

Als jong, dynamisch en toonaangevend bedrijf biedt Banken Champignons diverse mogelijkheden voor een stage, afstudeeropdracht en/of loopbaan.

Bij Banken Champignons werkt u in het hart van een inspirerende en uitdagende sector. Ons ondernemende bedrijf biedt veel kansen en mogelijkheden om u als specialist of generalist verder te ontwikkelen.
 
Of het nu om een functie als administratief medewerker, account manager, chauffeur, kwaliteitsmedewerker, productontwikkelaar of controller gaat. Ook voor stagiaires en afstudeerders hebben wij uitdagende projecten op verschillende vakgebieden zoals sales, financiën, marketing en NPD, logistiek of Quality Assurance.
  
Banken Champignons is aangesloten bij de CAO voor de Groothandel in Aardappelen, Groenten en Fruit (CAO AGF). In de CAO zijn o.a. de volgende zaken geregeld: vakantietoeslag, het aantal vakantiedagen, loondoorbetaling bij ziekte en de collectieve pensioenregeling. De complete CAO tekst is te vinden op de website van Frugi Venta, www.frugiventa.nl.
 
Heeft u interesse in een functie bij Banken Champignons? Mail dan uw sollicitatiebrief vergezeld van een CV naar Hrm@BankenChampignons.com of per post naar
Banken Champignons
Afd. Human Resource Management
Bijsterhuizen 3130
NL - 6604 LV Wijchen
 
Staat er geen geschikte vacature voor u bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Als u meer wilt weten over een bepaalde functie of telefonisch wilt solliciteren, neem dan contact op met HRM via 0031 (0)24 36 67 431 

Voor consumenten
Voor telers
Voor medewerkers
© 2012 Banken Champignons